
Fiskburgare med bröd, sallad, gurka, tomat, remouladsås och potatismos
Tillagning
Blanda ihop ingredienserna till currymajonäsen.
Mixa pickles med stavmixer och blanda med currymajonäsen, tillsätt kapris och smaka av med salt och peppar.
Koka potatisen mjuk, gör potatismos.
För bäst resultat stek fiskbiffen först i en stekpanna, ett par minuter på var sida på medeltemperatur. Grädda sedan i ugnen på 200°C till en innertemperatur på cirka 70°C.
Fiskbiffen kan läggas direkt på galler alternativt på ett gastrobleck med fett eller bakplåtspapper men då blir ytan något mjukare (7 minuter för tinade, 17 minuter för frysta).
Lägg på remouladsås på brödet, toppa med grönsaker och fiskbiff och servera med potatismos.
Currymajonnäs3 dl crème fraiche Remouladsås600 g currymajonäs | Potatismos2 kg potatis |