Benella Regnbåges Ceasarsallad

Recept framtaget av Benella

 

Du behöver

varmrökt Benella Regnbåge
krispig sallad
sparris
bröd (att göra krutonger på)
smör
parmesan
salt och peppar

 

Dressing

2 dl olivolja
1-2 msk majonnäs
1-2 msk crème fraiche
2 msk färskpressad citronjuice
1/2 msk dijonsenap
1 vitlöksklyfta
1/2 krm nymalen svartpeppar
1/2 krm salt
ev 1/2 – 1 msk vitvinsvinäger

 

Tillagning

Blanda krispig sallad med dressingen.

Skär upp brödkrutonger och sparris i önskad storlek och stek dem separat i smör, salt och peppar. Blanda ner i salladen.

Toppa med hyvlad parmesan och självklart varmrökt Benella Regnbåge.

 

Tillbaka till recept & inspiration

 

 

Guldhaven Pelagiska

Guldhaven